Перегляд одного допису
Старий 19.09.2014, 21:46   #499
Nalot
Moderator

Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
Типово

Міжнародна федерація тенісу (ITF) заборонила тенісистам, які хоча б раз виступали на дорослих турнірах під егідою ITF, надалі виступати за іншу країну. Про це заявив віце-президент Федерації тенісу Росії (ФТР) Олексій Селіваненко.Точка в питанні про перехід гравців з однієї країни в іншу була поставлена ​​на щорічній асамблеї Міжнародної федерації тенісу, яка пройшла в Дубаї.
"Практично одноголосно було прийнято рішення, що спортсмени, які хоча б раз виступали на дорослих турнірах, що проходять під егідою Міжнародної федерації тенісу -маються на увазі Кубки Девіса, Федерації, Олімпійські ігри, - більше ні за яких обставин представляти іншу країну не можуть. Раніше діючі правила допускали таку можливість ", - цитує Селіваненко прес-служба ФТР.
Відзначимо, що останнім часом намітилася тенденція переходу тенісистів і тенісисток під прапори тих країн,які пропонують їм більш вигідні фінансові умови.
У зв'язку з цим пару років тому збірну Росії в рейтингу Кубка Девіса зуміла обійти національна команда Казахстану, помітно посилилася за рахунок майстрів вітчизняної школи.

Знаменита китайська тенісистка Лі На, яка займає шосте місце в поточному рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA), оголосила про завершення своєї спортивної кар'єри у віці 32 років.
На вирішення кращої тенісистки Піднебесної вплинули проблеми зі здоров'ям, які більш не дозволяють їй виступати на колишньому рівні, повідомляє офіційний сайт WTA.
Будучи тенісисткою, я об'їхала весь світ, зіграла сотні матчів. Ви завжди підтримували мене, аплодували мені, щоб я змогла розкрити свій потенціал. Мені знадобилося кілька болісних місяців, щоб зрозуміти, що хронічні травми більше не дозволяють мені професійно займатися тенісом.Мені негайно треба йти зі спорту, і це буде найбільш правильним рішенням для мене і моєї родини ".
Лі На є єдиною азіатською спортсменкою, яка перемагала на турнірах серії "Великого шолома.
Nalot зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням