"
Сан-Хосе" зазнав третьої поразки поспіль в НХЛ, поступившись "Ванкуверу"
"Сан-Хосе", потерпілий третьої поразки поспіль, наступний матч проведе 31 грудня в гостях з "Анахаймом". "Ванкувер" 1 січня прийме у себе "Лос-Анджелес".
МОСКВА, 31 грудня - Р-Спорт. "Ванкувер Кенакс" завдав поразки "Сан-Хосе Шаркс" у матчі регулярного чемпіонату НХЛ.
Зустріч, що пройшла у вівторок в Сан-Хосе, закінчилася з рахунком 3: 1 (1: 0, 2: 1, 0: 0) на користь гостей. Голами у складі переможців відзначилися Бо Хорват (4-я хвилина), Яннік Хансен (24-я) і Радим Врбата (28-я). "Шаркс" відповіли шайбою Джо Торнтона (25-я).
"Сан-Хосе", потерпілий третьої поразки поспіль, наступний матч проведе 31 грудня в гостях з "Анахаймом". "Ванкувер" 1 січня прийме у себе "Лос-Анджелес".
Голкіпер Сергій Бобровський допоміг «Коламбусу» перемогти «Міннесоту» в матчі чемпіонату НХЛ
«Коламбус Блю Джекетс» переміг на своєму майданчику «Міннесоту Уайлд» у матчі регулярного чемпіонату Національної хокейної ліги (НХЛ). Зустріч завершилася з рахунком 3: 1 (0: 1, 1: 0, 2: 0).
Російський голкіпер Сергій Бобровський відбив 27 з 28 кидків по воротах «Коламбуса».
У складі господарів відзначилися Кевін Коннотон (39), Девід Савар (46), Райан Йохансен (60). У гостей - Зак Парізе (16).
Форвард «Тампа-Бей Лайтнінг» Микита Кучеров зробив дубль і віддав точну передачу в переможному для його команди матчі з «Баффало Сейбрз» - 5: 1.
Результати інших ігор:
«Вінніпег Джетс» - «Нью-Йорк Айлендерс» - 2: 5
«Флорида Пантерс» - «Нью-Йорк Рейнджерс» - 2: 5
«Піттсбург Пінгвінз» - «Кароліна Харрікейнз» - 2: 1.