Тема: Формула-1
Перегляд одного допису
Старий 01.01.2015, 14:11   #233
Nalot
Moderator

Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
Типово

McLaren хоче перегляду правил по двигунах
Гоночний директор McLaren Ерік Булльє, чия команда з нового сезону починає використання моторів Honda, слідом за Renault і Ferrari заговорив про необхідність зміни правил, які забороняють доопрацювання моторів по ходу сезону.
«Було б нерозумно з нашого боку змінювати правила, щоб лише підвищити витрати. Але в спорті повинна бути конкуренція і ніхто не обмежує нас в доопрацюванні болідів, тому я думаю, постачальники повинні мати можливість доопрацьовувати двигуни. А коли нам не дають можливість нормально конкурувати, то це не відповідає спортивному духу.
У Mercedes отримали вигоду за рахунок добре виконаної роботи, а тепер ще вони можуть отримати вигоду з-за правил, де сказано про неможливість по ходу чемпіонату допрацьовувати мотори. А адже їх перевагу в чому пов'язане з кращим двигуном, тому вони будуть домінувати ще кілька років, якщо іншим виробникам доведеться доопрацьовувати силові установки в обмеженому режимі. Якщо правила змінять, то відразу буде помітно, як конкуренти почнуть наздоганяти Mercedes », - заявив Булльє.
Додано через 10 хвилин
Феррарі покаже новий болід у січні
"Скудерія" сподівається взяти реванш після провального 2014 року і масштабної реструктуризації компанії
Італійська команда Формули-1 Ferrari презентує новий болід на сезон 2015 в кінці січня, причому зробить це в онлайні - заради економії часу і коштів напередодні старту чемпіонату.
"Дата презентації поки уточнюється. Інженери повідомили мені, що підготовка до" живого "поданням боліда, враховуючи досвід минулих років, займає не менше трьох днів. У період підготовки авто до сезону це занадто багато, і цей час ми краще витратимо з користю", - заявив у розмові з виданням Omnicorse бос Феррарі.
Перша сесія передсезонних тестових заїздів запланована на 1 лютого в Хересі (Іспанія). Новий глава "Скудерії" Мауріціо Аррівабене на початку тижня заявив, що новий проект з оригінальним кодовою назвою "666" вже пройшов всі обов'язкові краш-тести Міжнародної автомобільної Федерації.
Nalot зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням