Перегляд одного допису
Старий 04.01.2015, 21:23   #658
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Типово

Знаєте, багато хто боїться собак, бояться зустріти їх на вулиці. А я боюся заглянути в очі бездомному собаці. Ні, не через почуття страху, а через жалість і любові до тварин. Я боюся побачити на вулиці замерзлу собаку, я боюся побачити те, як їй погано. Як їй потрібен той, хто подбає про неї. У них немає того, кого вони могли б зустрічати втомленим після роботи / школи / університету. У них немає того, хто погладив би їх по волохатій спині. Їм нікого втішати. Їх ніхто не посварить за порвану подушку або за сліди брудних лап на килимі. Коли я бачу бездомну собаку - у мене серце кров'ю обливається від того, що я нічого не можу вдіяти. Самі розумієте, дати притулок всім вдома - неможливо. Це відноситься і до кішок і до інших домашніх тварин, які за бажанням долі виявилися нікому непотрібними. Чому у нас немає хороших приютів, в яких могли б міститися такі тварини? І як взагалі можна викинути цю грудочку відданості на вулицю? На жаль, але найчастіше люди бувають в сотні разів зліші самої злої собаки.