Перегляд одного допису
Старий 03.02.2015, 12:35   #678
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Щур з собачим характером, котрий переміг рак

Друзі, нинішня невеличка історія, можливо, здасться вам дещо незвичною. Адже всі наші попередні теми були про собак. А сьогодні ми вам розповімо про щура. Виявляється, у цих звіряток є чимало спільного з собаками. Про те, чим саме вони схожі з вашими вихованцями, читайте далі.

Почнемо з того, що Норі (так завали щура) прожила 3 роки і 2 місяці.

Для довідки: в середньому декоративні щурі живуть 2 роки. Тривалість життя залежить від харчування, догляду та спадковості. Тільки лише 3% з них доживає до 3-х років

Якщо врахувати, що в домі улюблениця з’явилася, коли тій було вже кілька місяців, то прожила Норі дуже довге життя. «І щасливе!», – розповідає Марія, господиня Норі – щура з собачим характером.

Характер у Норі був абсолютно собачий: так радісно зустрічати хазяйку з роботи можуть тільки собаки. І щурики.

У щурів і собак, взагалі, багато спільного. Вони – тварини-компаньйони, потребують уваги та ласки, розумні і кмітливі, чудові друзі.

Коли Норі було півроку, у неї знайшли пухлину молочної залози (ПМЗ). Зробили операцію, але з часом почалися рецидиви. Загалом щурик пережив три серйозних операції, кілька курсів сильнодіючих ліків. Але Норі вдалося перебороти рак, і вона прожила довге щасливе життя і померла від старості в дуже поважному віці.

«Я кажу це для того, – продовжує Марія, – щоб власники домашніх тварин, у тому числі й гризунів (зокрема, щурів), не боялися зіткнутися з серйозною проблемою зі здоров’ям у своїх вихованців. Це можна вирішити! Потрібно зібратися з силами, знайти хорошого фахівця і невідступно дотримуватися його рекомендацій. Так, це дорого і клопоту багато, але здоров’я вихованця