Перегляд одного допису
Старий 18.02.2015, 10:47   #620
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

21 лютого: Команда боксерів Росії - Українські отамани

Наша команда проведе у Волгограді один з найпринциповіших матчів сезону

21 лютого «Українські отамани» проведуть одну з найбільш принципових і інтригуючих зустрічей сезону Всесвітньої серії боксу. У найближчу суботу у Волгограді «Отамани» зійдуться у рингу з «Командою боксерів Росії».

До матчу з росіянами «Українські отамани» підходять у статусі одного з лідерів групи А і займають в турнірній таблиці друге місце. У п'яти турах «Отамани» отримали тринадцять залікових балів. «Команда Росії» займає третє місце з дев'ятьма очками.

В минулому турі змагань WSB «Українські отамани» перемогли на виїзді «Алжирських пустельних яструбів» з рахунком 3:2. Перемогу також святкували і росіяни, які розбили Британські левові серця» з рахунком 5:0.

«Попереду нас чекає дуже непростий і в той же час дуже важливий для обох команд поєдинок. Коли в рингу зустрічаються українська і російська школи боксу, які на сьогоднішній день є одними з найсильніших у світі, - це завжди цікаво! Тому від найближчої матчевої зустрічі я очікую безкомпромісних поєдинків, - зазначив головний тренер «Українських отаманів» Михайло Мельник. - Єдине я прошу не спекулювати нашим майбутнім матчем в політичному аспекті. Адже, скажу відверто, це заважає нашим боксерам і тренерам у підготовці. Ми всі прекрасно розуміємо, яка зараз на нас покладена відповідальність, тому докладемо всіх зусиль, щоб порадувати всю Україну хорошими боями і вдалим результатом. Я впевнений у своїх хлопцях, вони впевнені у своїх силах, тому їдемо в Росію отримувати залікові бали».

«Українські отамани» беруть курс на Волгоград у четвер, 19 лютого, а вже через день, наша команда буде приймати участь в офіційній процедурі зважування.

Трансляція матчу «Команди боксерів Росії» і «Українських отаманів» відбудеться 21 лютого о 19:00 на каналі 2+2.