Рішення суддів бою Мейвезер-Пакьяо буде на користь американця
Так вважає відомий боксер Хуан Мануель Маркес
Колишній чемпіон світу в чотирьох дивізіонах Хуан Мануель Маркес в інтерв'ю журналістам прокоментував майбутній супербій між американцем Флойдом Мейвезером і філіппінцем Менні Пакьяо.
«Стиль і техніка дозволили Флойду одержати 47 перемог, так навіщо ж йому йти на ризик в найбільшому поєдинку за всю кар'єру? Флойд - технічний боксер, який може робити свою роботу нудно, якщо так треба.
Я думаю, що в разі спокійного бою Флойд просто зробить свою роботу і отримає решени суддів на свою користь. На прес-конференції була відзначена різниця в зрості, але в даному випадку подібні деталі не настільки важливі, в тому числі і сила. Найголовніше - те, що є в голові. Треба знати, коли атакувати, а коли відійти в оборону. У Мейвезера це виходить дуже добре, а ось Паккьяо треба розвивати хід Мислі ».
Беллью: не бачив нікого, хто міг би побити Ернандеса як Брейтуейт
Британський боксер Тоні Беллью висловив думку, що серед чемпіонів в першій важкій вазі найсильнішим вважає Йоана Пабло Ернандеса.
«Все чемпіони гарні, але, думаю, Йоан Пабло Ернандес найкращий серед них. Я не бачив нікого, хто був би хоча б близький до того, щоб побити його, як це зробив Уейн Брейтуейт », - наводить слова Беллью Boxing Scene.
Нагадаємо, що в березні 2008 року Ернандес зазнав єдиної в кар'єрі поразки, коли програв нокаутом Брейтуейта
Українець Шабранському завоював свій перший титул на профірингу
В'ячеслав Шабранському завдав першої поразки в кар'єрі бразильцеві Піні.
Український боксер напівважкої ваги В'ячеслав Шабранському в американському Сан-Антоніо здобув свою 13-ту поспіль перемогу на професійному ринзі.
Бій дуже швидко перетворився в одностороннє побиття небитого раніше бразильця, і після п'ятого раунду його секунданти відмовилися від продовження боротьби - В'ячеслав Шабранському переміг технічним нокаутом.
Таким чином, Шабранському завоював вакантний титул чемпіона США за версією WBC (USNBC). Для Фабіано Піни ця поразка стала першою в кар'єрі.
Додамо, що після цього бою В'ячеслав Шабранському піднявся на 18-е місце в незалежному рейтингу боксерів Boxrec в напівважкій вазі.
Паскаль важче Ковальова, Глазков переважив Кіннінгема
Відбулася офіційна церемонія зважування перед поєдинком між Сергієм Ковальовим і Жаном Паскалем, який відбудеться 14 березня в Монреалі. Також в рамках боксерського шоу пройде поєдинок між В'ячеславом Глазковим і Стівом Кіннінгемом.
На зважуванні вага Ковальова дорівнював 174 фунтам (78,93 кг). Під Паскалем ваги вказали на відмітку в 175 фунтів (79,38 кг). Глазков важить 218,4 фунта (99,06 кг), Кіннінгем - 209,6 фунта (95,07 кг),