Перегляд одного допису
Старий 25.04.2015, 22:29   #648
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Ніч великого боксу на Інтері

Дивіться:

Субота, 25 квітня 22:30

Володимир Кличко - Брайант Дженнінгс

Трансляція з Нью-Йорка, де на арені Madison Square Garden український чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO та американського журналу "The Ring" Володимир Кличко захищатиме свої титули у поєдинку проти американця Брайанта Дженнінгса.

Останній раз на цій знаменитій арені Володимир виступав 23 лютого 2008, коли в об'єднавчому бою виграв за кількістю балів у росіянина Султана Ібрагімова, який після цієї поразки завершив свою професійну боксерську кар'єру.

- Я з великою повагою ставлюся до Брайанта Дженнінгса та його досягнень, - зазначив Володимир Кличко. - Він прекрасно пересувається рингом і у нього хороша техніка. Знаю, це буде складний поєдинок. Я дуже радий, що знову буду битися в Нью-Йорку. Тут я провів свій перший об'єднувальний поєдинок. В Медісоні відбулося чимало визначних боїв у суперважкій вазі. Поза сумнівами, це буде відмінний вечір боксу, і зі свого боку я докладу для цього всіх зусиль. У мене багато планів на бій, і якщо план А не спрацює, у хід підуть плани В, С, D або E. Завжди треба бути готовим змінити свій план на поєдинок. Перемагати найкраще нокаутом, і в цьому і полягає мій план на бій з Дженнінгсом.

- Ви станете свідками історичної події, - у свою чергу підсумував Брайант Дженнінгс. - І ця подія відбудеться завдяки моїм старанням. Мене часто запитують, як закінчиться цей бій, і я завжди відповідаю, що він закінчиться нокаутом - або я його нокаутую, або він мене. Одному з нас доведеться програти, але я не думаю, що програвшим буду я.

Для Володимира Кличка поєдинок проти Брайанта Дженнінгса стане 19-м чемпіонським боєм поспіль і, відповідно, 18-м захистом чемпіонських титулів. За цим показником Володимира випереджають лише легендарні американці Джо Луїс (25 успішних захистів титулу) і Ларрі Холмс (19 успішних захистів).