Перегляд одного допису
Старий 09.04.2016, 20:26   #1095
vinimm5
Moderator

Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
Типово

Польський журналіст поставив на місце російських пропагандистів !!!
https://www.youtube.com/watch?v=-Bbb3xpe2u4

"Когда вы говорите, что украинцы разводят русофобию,
то я вспоминаю тот момент, когда на мою страну напал лучший союзник СССР Адольф Гитлер"

Польський журналіст і політолог, викладач МДІМВ Якуб Корейба в ефірі пропагандистського телеканалу "Росія 1" дав жорстку відсіч прихильникам "русского міра" з приводу війни на Донбасі.
Так, на ток-шоу "Весті.doc" Корейба, під час обговорення фільму Олександра Рогаткіна "Без строку давності" про війну на Сході України, заявив,
що доля жителів Донбасу спіткає "імперську сволота і будь-якого продажного сепаратиста".
"Я дуже радий, що ви показали цей фільм, я б його показував кожен день, для того щоб будь-яка імперська сволота і будь-який продажний сепаратист знав, до чого призведе,
якщо він почне втілювати свої хворі ідеї в життя. Коли ви говорите, що українці розводять русофобію, то я згадую той момент,
коли на мою країну напав кращий союзник СРСР Адольф Гітлер, і мій дідусь і його друзі вбивали німців і тих поляків, які встали на його сторону ...
Якщо хтось зважиться на нас напасти, то ці кадри здадуться вам квіточками! " - Сказав поляк, коментуючи зміст документальної стрічки.
Після цих слів КОРЕЙБА назвали "нацистської сволотою" і вигнали зі студії.

Востаннє редагував vinimm5: 09.04.2016 о 20:40.
vinimm5 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням