Перегляд одного допису
Старий 10.07.2016, 12:04   #480
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Блискучий фініш приніс українці Прищепі золото чемпіонату Європи

Легкоатлетка з Рівного стала кращою спортсменкою континенту в бігу на 800 метрів

Українка Наталія Прищепа стала чемпіонкою Європи в бігу на 800 м, вигравши у фінальному забігу на Олімпійському стадіоні в Амстердамі, Нідерланди.

Прорвавшись в вузеньку дірочку між двома суперницями на доріжці, 21-річна спортсменка з Рівного включила свій фірмовий фініш і на останніх тридцяти метрах залишила з носом своїх суперниць. Її результат 1:59.70 хв. Друге місце у француженки Ренелль Ламот - 2:00.19, а третьою стала шведка Ловіза Лінд - 2:00.37 хв.

Золото Прищепи, яка, нагадаємо, на чемпіонаті України сенсаційно виграла обидві стаєрські дистанції - 800 і 1500 м - залишається єдиною поки медаллю збірної України на чемпіонаті Європи.

Після перемоги Наталія Прищепа подякувала за підтримку:

«Спасибі всім, хто мене підтримував, бажав удачі і був поруч зі мною всі ці дні, дуже важкі і хвилюючі для мене. А перемогу присвячую Україні. Я дуже задоволена, що змогла гідно захистити честь своєї країни. Перше місце довелося буквально вишкрібати. Мене закрили - сюди не вийти, туди не вийти. Навіть не знаю, звідки взялися сили. Адреналін!»