Перегляд одного допису
Старий 08.12.2016, 05:00   #8
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

- Знову ти в жопу п'яна додому прийшла!
- Я не могла не пити, мені погрожували.
- Як?
- Якщо не вип'ю, більше не наллють.
================================================== ================================================== ========
Що таке стипендія? Це те саме, що жіночі “критичні дні”. Місяць чекаєш, а за 4 дні закінчується!!!
================================================== ================================================== =====
- давай вип'єм!
- є привід?
- є гроші!
================================================== ================================================== ==============
Китайців більше усіх на Землі через те, що вони користуються китайськими презервативами.
================================================== ================================================== ======
Приходить лезбіянка в ДАІ і каже:
- Видайте мені рожеві номера на машину!
- Дівчино, ми не видаємо рожевих номерів.
- Як не видаєте? Підарасам ж голубі видаєте.
================================================== ================================================== =========
Одна сигарета скорочує життя на 11 хвилин. Один сеанс сексу продовжує життя на 15 хвилин. Отож, кохані курці, за своє життя прийдеться поїбатися!
================================================== ================================================== =========
- Мам, я у двір, Машку з пацанами гвалтувати!
- Причешися, до дівчини все таки йдеш.
================================================== ================================================== ==========
Снитися мені сьогодні сон: пливемо ми на кораблі і раптом - пробоїна! Ну я її затикав, затикав, а на ранок прокинувся - пів ковдри в дупі ...
================================================== ================================================== ==========
Важко бути мною.
Важко жити, коли у тебе в голові дракони поруч з метеликами, садизм - з сором'язливістю, а розпуста - з хорошим вихованням.