Перегляд одного допису
Старий 15.12.2016, 08:25   #11
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

В школі на випускному побилися фізрук і трудовик. Переміг трудовик, тому що карате - це карате, а молоток - це

молоток.
================================================== ================================================== =====
Чоловік з вудкою сидить на березі річки.
Підходить жінка, роздягається догола, а в інтимному місці пірсинг, і йде купатися.
Рибак:
- Ти труси-то одягни, тут щука на блешню добряче клює.
================================================== ================================================== =====
П`яний кум - хазяїну куму:
-Такий туалет в тебе класний: відкрив двері засвітилося світло, вийшов і закрив - погасло..
- Куме, не ходіть більше до мене в холодильник..
================================================== ==================================================
Дівчина заходить в аптеку, питає:
- У Вас контрацептив із засобами підвищення чутливості є?
- Що?!
- Ну, простіше кажучи, гондон з вусиками...
- Так, але він сьогодні на роботу не вийшов.
================================================== ================================================== ====
В ліжку. Чоловік починає чіплятися до дружини.
- Кохана, ну, давай?
- Ой, та не можу. У мене голова болить!
- А Я, ЩО, ТЕБЕ ДУМАТИ ЗМУШУЮ?!
================================================== ================================================== =
Чоловік та дружина у ліжку. Він починає рукою пестити її плечі, потім обмацує груди. Вона починає томно зітхати.

Його рука опускається нижче. Він водить рукою по її животу, проходить лінію стегна і ... прибирає руку.
Дружина:
- Петро! Чому ти зупинився?
- Я знайшов таки пульт від телевізора!
================================================== ================================================== ===
Любов — це коли дивишся на сплячу дружину і думаєш: "Убив би гадину! ", а сам ковдру поправляєш, щоб не замерзла...

сука...
================================================== =================================================

Востаннє редагував D-Misha: 15.12.2016 о 08:28.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням