Перегляд одного допису
Старий 19.09.2010, 11:57   #1274
nick19
Учасник

Вік: 36
Дописи: 96
Ukraine, Tryskavets
Мій ресівер: U2C B6 Full HD
Типово

«Фактам» - 10 років!

ec8fd1eacbe577e5f02a4169044d7434.jpg

Телеканал "ICTV" вітає команду «Фактів» з першим ювілеєм однією з перших інформаційних служб в Україні! Ми дякуємо вам за оперативність і об'єктивність, дякуємо за те, що кожен день ви створюєте правдиву та незаангажовану історію нашої країни!

- Ми прагнули і прагнемо випускати респектабельні новини, - говорить головний редактор інформаційної служби каналу "ICTV" Олена Фроляк.
Сучасне суспільство, і думки людей, і життя в цілому далекі від респектабельності, проте наші пріоритети залишаються незмінними. Як і десять років тому, найважливіше для нас - це людина, його сім'я, здоров'я, освіта, світогляд. Незважаючи на сучасні тенденції «теледивлення», що демонструють людям порожні скандали, дешеві розборки в шоу-бізнесі, кримінал, ми послідовно «гнем» свою лінію - пропагуємо загальнолюдські цінності.

Друге дихання відкрилося "ICTV" рівно десять років тому - у вересні 2000-го року. Контрольний пакет каналу перейшов української компанії. На канал прийшла нова команда на чолі з генеральним директором Олександром Богуцьким, генеральним продюсером став Михайло Павлов, службу інформації каналу очолив відомий російський тележурналіст Дмитро Кисельов.

Під керівництвом Олени Фроляк інформаційна служба не тільки підтримує високий рівень, а ще й покращує показники і радує глядачів новинками. Одне з останніх оновлень інформаційної служби - проект «Добрі новини» з його життєствердними ідеями.

«Факти», як і інші продукти каналу, ми намагаємося робити з повагою до професії, намагаємося показувати більше добрих новин, - говорить директор-президент телеканалу "ICTV" - Олександр Богуцький.
"ICTV" - єдиний канал, який показує справжні «Добрі новини», які веде Олена Фроляк. Учора «Фактам» виповнилося 10 років - перша кругла дата, за якою тисячі сюжетів.
Сьогодні інформаційна служба - це програми «Факти», «Факти. Підсумки дня »,« Факти. Спорт »,« Добрі новини »та безліч спецпроектів, які готує наша команда.

Джерело: Прес-служба телеканалу "ICTV"!!!
nick19 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням