Перегляд одного допису
Старий 02.12.2017, 17:17   #5
Ltnar
Активіст

Дописи: 310
Ukraine
Мій ресівер: Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Кінець епохи бензину і традиційних технологій: За 10 років електродвигун на кожному колесі автомобіля, а кузов самовідновлюванний

Проект Lamborghini поки більше нагадує космічний шаттл, ніж звичне авто. Якщо до у 2030му в продаж надійдуть машини з такими характеристиками, то двигуну внутрішнього згорання залишиться догорати у бідних країнах з великими покладами вуглеводнів, як РФ.

Terzo millennio від Lamborghini, в перекладі «Третє тисячоліття», має чотири електродвигуни, по одному на кожне колесо. А карбоновий кузов здатний самостійно відновлюватися в разі пошкодження.

"Я думаю, що концепт випереджає технології на 10-15 років. Ця машина не з'явиться в автосалонах завтра. Ми поставили собі за мету виробляти такі авто в майбутньому", - заявив шеф-дизайнер Lamborghini пан Боркердт.

Про пробіг на одному заряді акумуляторів не повідомляється. Однак виходячи із загальних тенденцій розвитку технологій, часупередбачуваного випуску новинки, репутації і амбіцій виробника ексклюзивних авто "пташка" на "одному диханні" має «пролетіти» 1000 км, а то і в два-три рази більше.
Ltnar зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням