Перегляд одного допису
Старий 06.03.2018, 00:32   #7
Ltnar
Активіст

Дописи: 310
Ukraine
Мій ресівер: Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Ф'юрі: «Тепер не сумніваюся, що нокаутую Уайлдера»

Британський екс-чемпіон світу Тайсон Ф'юрі (25-0, 18 КО) з ще більшим нетерпінням чекає можливості провести бій проти чемпіона WBC в суперважкій вазі Деонтея Уайлдера (40-0, 39 КО) після його перемоги у важкому поєдинку проти кубинця Луїса Ортіса ( 28-1, 24 КО).

Ортіс створив величезні проблеми американського чемпіону, який кілька разів опинявся в парі ударів від нокдауну, але в підсумку кубинець сам поступився достроково в десятому раунді.

«Хлопці провели великий бій, якщо говорити коротко. Варто було не лягати спати і подивитися це шоу. Тепер я вже точно не сумніваюся, що здатний нокаутувати Уайлдера », - цитує Ф'юрі BoxingScene.

«Одного разу я пообіцяв Уайлдеру, що нокаутую його в будь-який час і в будь-якому місці. Після цієї ночі розумію, що мав рацію на сто відсотків. Якщо наш поєдинок відбудеться одного разу, то він опиниться в нокауті ».

Американець здобув найбільшу перемогу в кар'єрі і наблизився до мегафайти з Джошуа, якого 31 травня чекає об'єднувальний бій проти Джозефа Паркера.
Ltnar зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням