Тема: БОКС
Перегляд одного допису
Старий 02.06.2020, 00:22   #42
Ltnar
Активіст

Дописи: 310
Ukraine
Мій ресівер: Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Ділліан Уайт вважає, що Майк Тайсон може померти в рингу

Повернення в ринг несе в собі небезпеку для легенди боксу

Боксер Ділліан Уайт поділився побоюваннями за здоров'я 53-річної легенди боксу Майка Тайсона в разі його повернення на ринг.

"Це нерозумно. Якщо вони не можуть санкціонувати мій бій протягом трьох років, то якого біса вони збираються дати дозвіл на бій 53-річного з 31-річним? У цьому немає ніякого сенсу, просто дурість. Що, якщо Тайсон повернеться і помре на рингу? Що тоді трапиться? У нашому виді спорту вже було досить темних плям і бруду, більше нам такого не треба.

Уже не раз старі хлопці поверталися і билися, але в чому сенс? Ти - легенда, жива легенда. Залишайся їй і дай спокій мрії про повернення на ринг. Звичайно, ми не знаємо фінансову ситуацію людини, не знаємо, через що довелося пройти перед цим. Може бути, він просто хоче себе перевірити - але є більш легкі способи зробити це, ніж повертатися і битися з молодими і голодними хлопцями. Він може отримати серйозну травму, і це турбує мене найсильніше.

Чи витримає він 12 трихвилинний раундів? Не зрозумійте мене неправильно, його мощі напевно до сих пір вистачить, щоб нокаутувати багатьох хлопців, але в такому віці тіло не завжди дозволяє робити те, що хоче зробити мозок ", - сказав Уайт