Цитата:
|
Мій сусід вимушений переселенець з Донецька, зіштовхнувся з непорозумінням майже в усіх українських ЗМІ - які в біса "ополченці"? Я на власні очі бачив росіян, котрі у квітні 2014 розграбовували моє рідне місто , грабували символіку клубу Шахтар. Викрадали майно підприємців : усе це під пильни підкриттям тодішньої міліції , з якої нормальні люди одразу позвільнялися. Люди зникали тисячами. Кадирівці розстрілювали людей у парках та скверах, на власні очі бачив , як росіяни на пішохідному переході збили насмерть жінку , але для більшості українців це все було сеператизмом. Зрадників не було багато , десь 15-20 тисяч, що мало в порівнянні із загальною кількістю людей, котрі проживали на окупованих частинах донбасу до війни (5,6 млн). Основна маса були привезені росіяни, а вже в липні навезли російську армію у самісінький Донецьк , котрі розмістилися у попередньо для цього гуртожитках.
|
Мой сосед вынужденный переселенец из Донецка, столкнулся с недоразумением почти во всех украинских СМИ - какие у черта "ополченцы"? Я собственными глазами видел россиян , которые в апреле 2014 разграбляли мой родной город, грабили символику клуба Шахтер. Похищали имущество предпринимателей: все это под бдительным прикрытием тогдашней милиции, с которой нормальные люди сразу поувольнялись. Люди исчезали тысячами. Кадыровцы расстреливали людей в парках и скверах, на собственные глаза видел , как русские на пешеходном переходе сбили насмерть женщину , но для большинства украинцев это все было сеператизмом. Предателей было много , где-то 15-20 тысяч, что мало по сравнению с общим числом людей, проживавших на оккупированных частях донбасса до войны (5,6 млн). Основная масса были привезены россияне , а уже в июле навезли российскую армию в самый Донецк, которые разместились в предварительно для этого общежитиях.