Перегляд одного допису
Старий 04.03.2011, 16:03   #1624
SLAVASAM
Передовик

Дописи: 1.433

Типово

"Моя Планета" стала надзвичайно швидкими нішевим російським телеканалом
03.03.2011

Нові дані TNS Росія * підтвердили статус Моїй Планети як самого швидкорозвиваючогося нішевого російського телеканалу.Моя Планета увійшла до Топ-10 телеканалів за середньодобовим охопленням аудиторії 18 +, випередивши за цим показником National Geographic, телеканал "Полювання та Риболовля", Viasat Explorer. Середньодобовий охоплення аудиторії 18 + склав 1176000 глядачів.Це, між іншим, другий показник з усіх пізнавальних каналів. 2-а позиція в рейтингу досягнуто всього за рік роботи.

Також, збільшилося середній час перегляду серед аудиторії 18 +. Цей показник за звітний період склав 21,5 хвилин.За цими даними Моя Планета стала лідером серед пізнавальних телеканалів, обійшовши, наприклад, телеканал Discovery.

Нові цифри підтверджують активний ріст молодого каналу.Якщо в серпні 2010 TNS фіксувала середньодобове охоплення аудиторії 815 тисяч чоловік, то за даними за січень, за півроку стався приріст на 361 тисячу.

Причому весь цей час зростала лояльність ядра аудиторії - чоловіків у віці від 16 до 35 років.Якщо в серпні 2010-го ця аудиторія в середньому дивилася Мою Планету 20,7 хвилин на добу, то в січні 2011 вже 39,6 хвилин. Серед жінок, середньодобове час перегляду зростало, але динаміка була не настільки вражаючою.Це зростання демонструє той факт, що, незважаючи на традиційний для спеціалізованих каналів спад телеперегляду у передноворічний і новорічні період, пов'язаний з посиленням програмування федеральних каналів, аудиторія "Моїй планети" залишилася нам вірна.Моя Планета виявилася лідером серед пізнавальних телеканалів за середнім часу перегляду, поступившись тільки Discovery Science.
SLAVASAM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням