Перегляд одного допису
Старий 09.03.2011, 21:29   #1652
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

На Інтері відбудеться прем'єра фільму НЕВІДКЛАДНА ДОПОМОГА з циклу Моя країна

У вівторок, 15 березня о 23:20, дивіться на телеканалі "Інтер" фільм Веніаміна Трубачова "Невідкладна допомога" - четвертий фільм документального циклу "Моя країна".

Тридцятирічному Олексію Ковальову, який страждає на епілепсію, терміново потрібна була медична допомога. Але "швидка" все не їхала. Коли лікарі нарешті добралися до села Єлизаветівка (Дніпропетровська область) молодий чоловік помер ...

Випадки, коли швидка допомога приїжджає на виклик занадто пізно або не приїжджає зовсім, в Україну - не поодинокі. На щастя, тільки деякі з них закінчуються летальним результатом. Що робити хворому, коли лікарі відмовляють в наданні допомоги і чи є можливість покарати їх? Відповіді на ці питання - у фільмі "невідкладна допомога".

Але у проблеми є і друга сторона: багато в чому люди самі винні в тому, що "швидка" приїжджає не вчасно. Часто "хворі" викликають бригаду з різних дрібницях або від нудьги, і при цьому нерідко ображають і загрожують медичним працівникам. З якими небезпеками стикаються лікарі бригад швидкої допомоги та чи можна покарати горе-пацієнтів за хибні виклики? Дивіться у четвертому фільмі циклу "Моя країна" - "Невідкладна допомога".

Працівники швидкої допомоги, як правило - перші медичні працівники, з якими стикається хворий. Саме з них для нього починається знайомство з вітчизняною медициною. Як працює система екстреної медичної допомоги в столиці і в сільській місцевості? Чи залишиться приватна швидка допомога доступною тільки для багатих? І що дасть реформа системи? Про все це розповість Веніамін Трубачов у своєму фільмі "Моя країна. Невідкладна допомога".
genych зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням