30.03.2011, 12:06
|
|
|
Передовик
Дописи: 100
|
Для покращення розуміння на україномовному форумі -
Якщо є ще розумні люди - ніколи і ні за яких обставин не підключайтеся до Віасат України - купа мотлоху, копійчаних нікому не потрібних безрейтінгових безкоштовних каналів чому-сь за гроші, 10 старих страшних фільмів ("Рембо4", 88 хвилин і ще - за 4 місяці були показані по 23 рази! - сам рахував) і серіалів, які крутять вже пів року в різній послідовності, канал "Настоящее Страшное Телевидение", яке повністю виправдовує свою назву (які-сь чорно-білі фільми і серіали 40-х років), футбольні матчі якої-сь Бразилії та пляжного футболу, відключені класні дитячі та дорослі канали начебто за наказом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення а насправді на прохання Нацради керівництвом Віасат, відключають Никелодеон, як ніби-то через безрейтінговості, хоча мене наприклад ніхто не питав, канал який отримав звання дитячого каналу № 1 у Росії (премія "Велика цифра"), канали Діскавері, Джіографік з купою довгої реклами через кожні 5 хвилин і ще багато чого абсурдного! повірте хоч хто небудь, а якщо не повірите, то зіткнетеся з цим, і для відключення заплатите як мінімум 500 гривень (500 * 2,5 = 1250 російських рублів) і купу головного болю, а якщо ні - то зіткнетеся з розголошенням ваших персональних даних в колекторні фірми (узаконений рекет) постійні їхні дзвінки, суд, прокуратура, міліція ...
Мене, дурня, не було кому попередити, але я попереджаю, не повторюйте чужих помилок бережіть нерви, гроші, час ...
Витратьте краще все це на Інтернет!
Якщо є однодумці-пишіть grafenuk@gmail.com
Я буду знати що комусь допоміг а отже життя прожив не дарма
Всі ці канали повинні бути в абсолютно безкоштовному доступі
вони не коштують ані копійки
|
|
|