Перегляд одного допису
Старий 09.05.2011, 19:50   #44
kosoleg5
Учасник

Дописи: 60

Типово

Кличко: покажу, що Хей такий же, як і інші 49 нокаутованим

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF / WBO / IBO Володимир Кличко прокоментував майбутній поєдинок проти чемпіона світу WBA Девіда Хея.

"Перемога над Девідом Хеєм стане для мене 50-й нокаутом. За останні 15 років я нокаутував 49 бійців, і Девід Хей висловився про них нешанобливо. Я покажу йому, що він такий же, як і 49 попередніх, він буде моїм 50-м номером 2 липня ", - цитує Кличка Fightnews.

Бій Володимир Кличко - Девід Хей відбудеться 2 липня в Гамбурзі (Німеччина).

Хей: Володимир Кличко - шахрай

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBA Девід Хей критично висловився про своє майбутнє суперника, чемпіона світу IBF / WBO / IBO Володимира Кличка.

"Я бачив його стиль і те, як він веде себе в рингу. Я думаю, що він шахрай, виглядав видовищно тільки завдяки вибору суперників. Цього разу він зустрінеться з потужним спортсменом, який знаходиться на піку.

У мене є пояс, який вони давно хочуть завоювати, але з різних причин це поки що їм не вдалося. Я вважаю, що так сталося тому, що Микола Валуєв не підходив під їх модель вибору в суперники маленького і товстого американця.

Володимир намагається підбирати суперників, які чудово підходять під його стиль, але мене так просто не обдурити. Навіть круїзерів я нокаутував би Кличка. Боксерські боги вирішили, що 2 липня я стану абсолютним чемпіоном світу ", - цитує Хея BoxingScene.

Нагадаємо, що бій Кличко - Хей відбудеться 2 липня в Гамбурзі (Німеччина).

опен800 -( 120см - 36Е мотопідвіс)90см (19E, 13E, 5E, 1W, 4W) 1,2m (75E, 80E, 90E)
kosoleg5 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням