Перегляд одного допису
Старий 14.06.2011, 01:39   #2
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Невпопадна рибалка.

Зібрались ми якось з пацанами на рибалку, на озеро Глинна Наварія 10 км від міста Львова. Глинушка тоді по нашому. І все як завжди, вечером зібрались в дворі, на районі, сиділи на лавочках, курили, травили різні мулі і анекдоти , робити нефіг, добазарились на рибалку. Тато в мене рибак був серйозний, снастей мав багато, різних і я їх частенько “позичав” в нього. Збираю рюкзак, удочкі, кидаю в рюкзак наживку, закусон різний і кульок зі састями, всьо поїхали. Приходимо зранку на місце, розкладаемо удочкі, снасті і тут я бачу шо в кульку де мають бути поплавкі, гачкі, леска, лежать три капкана на дрібного звіра, видно шото мій тато перекрутив в свїх манатках. Короче пацани почали мене пімахувати, тіпа шо я на серйозну рибу приїхав і тд. Пацани ловлять а я сижу чухаюся, думаю риби не буде піду подивлюсь за раками. Є там на Глинці такі місця де рака можна спід берега руками злапати. Пішов, подивився, не було там тоді раків, ну шо, нема то нема, вертаюсь назат, іду через посадку шо навколо озера, дивлюсь пеньок стоїть весь обліплений гливами, ого думаю прикол, позішкрябував я їх, прихожу на місце, пацани питають, ну шо є ракі ? Я кажу нема, гриби є, ті почали ше більше з мене хіхати. Отака була “невпопадна рибалка”. А ше нас п”ятеро було і ніхто не додумався взяти з собою стаканчик, то ми шмурдячок з пустого огірка пили, екстрим я вам скажу ще той.

http://rybachok.hmarka.net/2009/01/1...padna-rybalka/