Девід Хей анітрохи не шкодує про витівку з футболкою

У своєму недавньому інтерв'ю Володимир Кличко сказав, що швидше за все Девід Хей жалкує про свою дурну витівку з футболкою, на якій були зображені обезголовлені брати Клички, а якщо ні, то закликав його знову одягнути її на прес-конференцію. Природно британець відразу відреагував і заявив, що випадок з футболкою найкращий піар-хід, який він коли-небудь робив.
«У 2009 році
я випустив футболку, на якій був зображений я, що тримає в своїх руках голови Кличко. Тепер ситуація трохи змінилася. Володимир попросив мене знову надіти цю футболку, але замість цього я пішов далі. Я випустив гру «David Hayes Knockout» для телефонів, де ви можете побити боксера зі Східної Європи. Я знаю, що коли Володимир дізнається наскільки популярна ця гра і скільки разів її завантажили, він обов'язково занервував. А щодо футболки можу сказати, що це був самий розумний піар-хід в моєму житті », - говорить Хей, -« Я помітив, що Володимир робить спроби зачарувати публіку і піти, як можна далі від героя Дольфа Лундгрена у фільмі «Роккі». Він намагається з усіма дружити, але він - типовий Іван Драго. Ніхто з британців не буде платити гроші для того, щоб підтримувати його, це я вам гарантую. Я не знаю, де він побачив любов уболівальників з Великобританії, але 2-го липня він вийде на ринг під свист і шикання ».