Перегляд одного допису
Старий 17.06.2011, 13:40   #56
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

Ісмаїл Силах: «Я хочу сказати, що настав мій час»

Український напівважковаговик, який виступає за промоутерську компанію Рой Джонса-молодшого, Ісмаїл Силах (16-0, 13 КО) говорить, що настав його час і він готовий до поєдинків з лідерами свого дивізіону.

«Я хочу сказати, що настав мій час. Якщо хто-небудь з кращих напівважковаговик дат мені шанс, то я покажу всьому світу, яким великим чемпіоном я можу бути »- заявив Ісмаїл.

Менеджер силах, Івало Гоцев, говорить про те, що Ісмаїл готовий зустрітися з будь-яким боксером своєї ваги включаючи Жана Паскаля, Чеда Доусона і Бернарда Хопкінса.

«Минулого місяця ми бачили, що Бернард Хопкінс переміг Жана Паскаля. Тепер давайте подивимося, як він поб'є Чеда Доусона. Ми ж, хотіли б зустрітися з Паскалем. Всі бачили, що Паскаль у другій половині бою виглядав дуже втомленим. Я можу обіцяти все, що з Ісмаїлом у Жана таких проблем не буде, тому що канадець не протримається до шостого раунду »- заявив Гоцев і продовжив, -« Я поважаю, що зробив Хопкінс проти Паскаля у двох поєдинках, але Ісмаїл не Паскаль. Бернард заявив, що хоче боксувати до 50-ти років. Я можу обіцяти йому, що якщо він зустрінеться в рингу з силах, то він відразу відчує, що йому вже 50 і відразу закінчить свою кар'єру. Що стосується Доусона, то він може бути самий обдарований напівважковаговик. Але це зміниться відразу після зустрічі з силах. Доусон не буде ходити по рингу, він просто ляже спати ».

«Ми можемо кинути виклик будь-якому чемпіонові: Бейбута Шуменову (WBA), Натану Клеверлі (WBO), Таворісу Клоуду (IBF), але вони все прикидаються, що не бачать Ісмаїла. Але рано чи пізно їм доведеться зустрітися в рингу з силах »- додає Гоцев.