Володимир КЛИЧКО: «Я буду отримувати задоволення від цього бою»
Хей-Кличко: останні слова перед боєм
До бою між Девідом Хеєм і Володимиром Кличко залишилося менше доби. Боксери провели фінальне зважування і востаннє прокоментували майбутній поєдинок.
«Я хотів бути максимально здоровим і в хорошій формі. Можу сказати, що я не їв всякої гидоти, я харчувався тільки домашньої органічної їжею, - похвалився Хей. - Я багато тренувався і задоволений своєю вагою, це мій ідеальний бойова вага ».
Британець також висловив упевненість у своїй перемозі. «Думаю, він вірить, що переможе, і що я всього лише маленький настирливий англієць, якого він розчавить, - заявив він. - Найважливішим буде перший раунд. Я повинен буду провести сильні удари і ухилятися від його ударів, ось такий мій простий план. Я не можу дозволити собі пропускати його джеб. Я вже перемагав хлопців, які більше, ніж він. І це станеться завтра. Про суддів я не думаю, я не буду залишати рішення на їх совісті, я планую нокаутувати цього хлопця раніше ».
Володимир Кличко, у свою чергу, заявив, що не звертає уваги на нескінченні розмови Хея. «Мене вже називали ходячим трупом раніше. Але цей труп продовжує ходити! - Сказав Володимир. - І знаєте що? Це нормально, що Хей так поводиться. Я буду отримувати задоволення від цього бою. Останні два роки Девід Хей постійно був десь поруч, постійно багато говорив, і тепер пора покласти цих розмов кінець. Мені подобається проводити прес-конференції з Хеєм, це дуже цікаво, я отримую від них задоволення. Він привертає увагу, створює галас. Останні три роки я був злий на нього, але тепер все це перетворилося на концентрацію і мотивацію ».