Перегляд одного допису
Старий 23.03.2010, 10:13   #222
SLAVASAM
Передовик

Дописи: 1.433

Типово

Валуєв стане обличчям Discovery Channel
Discovery Channel, світовий лідер у сфері пізнавально-розважального телебачення, провів у Санкт-Петербурзі зйомки спеціальній промо-кампанії за участю знаменитого російського боксера Миколи Валуєва.

Популярний спортсмен став обличчям тематичного циклу «Місяць гігантоманії», присвяченого зухвалим інженерних проектів, гігантським спорудам і надпотужної техніці. Промо-кампанія на підтримку циклу буде запущена в ефірі Discovery Channel в квітні і травні.

Ключова ідея кампанії - показати, що великі речі дають людям великі можливості. У промо-роликах Discovery Channel доброзичливий гігант Микола Валуєв щоразу виявляється в повсякденних ситуаціях, де стандартні, маленькі речі не годяться, і він знаходить геніальне рішення проблеми.Щоб звільнити місце на парковці, Микола використовує свою силу і розсовує два автомобілі. Щоб прибрати сніг, він викидає звичайну лопату і використовує снігоприбиральну машину. А щоб як слід поснідати, Микола насипає мюслі у вазу для фруктів!Ці сюжети нагадують глядачам, що чим більше, тим краще, що вірно й у відношенні грандіозних конструкцій і проектів, представлених у програмах циклу «Місяць гігантоманії».

«Я дуже радий, що мені була довірена честь представляти« Місяць гігантоманії », - говорить Микола Валуєв.- Мені сподобалося робити те, що відрізняється від моєї повсякденної роботи, і я сподіваюся, що глядачі Discovery Channel отримають стільки ж задоволення від перегляду роликів, скільки отримав я під час їх зйомок ».

«Микола - професійний боксер, а не професійний актор, але я вражений, наскільки він блискуче впорався з роллю. Він чудово висловив ідею без жодної репліки, одним лише виразом обличчя.На зйомках Миколі доводилося повторювати одні й ті ж дублі десятки разів, але це лише пробуджувало в ньому азарт, і в підсумку ми досягли прекрасного результату, - говорить Стівен Ройль, креативний директор Discovery Channel на ринках, що розвиваються Discovery Networks EMEA.- Працювати з Миколою - одне задоволення, і я не сумніваюся, що завдяки його участі «Місяць гігантоманії» буде користуватися в Росії ще більшим успіхом! »

«Місяць гігантоманії» - унікальний тематичний цикл про будівлі, машини, механізми, інженерних конструкціях, які вражають уяву своїми розмірами, потужністю, масштабністю.Від перевезення цілих міст у програмі «Грандіозні переїзди» до найбільшої паяльної лампи в шоу «Надзвичайно міцні інструменти», «Місяць гігантоманії» показує, що розмір справді має значення, коли мова йде про виробництво та будівництво.

«Місяць гігантоманії» стартує на Discovery Channel 3 травня, його програми глядачі зможуть дивитися по буднях о 20:00. Промо-ролики за участю Миколи Валуєва вийдуть в ефір Discovery Channel вже у квітні.
Джерело: http://tvnetnews.U /
SLAVASAM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням