Роберто Карлос стане президентом Анжи?
Захисник «Анжи» в 2013-м планує закінчити кар'єру ... і стати президентом Махачкалінська клубу
Захисник «Анжи» Роберто Карлос заявив, що в 2013 році планує закінчити кар'єру і стати президентом Махачкалінська клубу, повідомляє A Cidade.
«Мій контракт діє ще два роки, після його закінчення я закінчу з футболом і стану президентом клубу», - зізнався 38-річний бразилець.
За словами Роберто Карлоса, у нього вже існує домовленість з власником «Анжи» Сулейманом Керімовим.
«З'явилася можливість стати президентом клубу, і тут, в Росії, я буду жити протягом багатьох років. Через два роки перестану грати і, коли очолю «Анжи», сподіваюся зробити сильну команду, в якій будуть грати ще кілька бразильців », - додав футболіст.
Карлос перейшов до «Анжи» з бразильського "Корінтіанса" на початку 2011 року, провів у складі махачкалінської команди 16 матчів і забив 3 голи.
Бразильський захисник є чемпіоном світу 2002 року, в 1997 і 1999 вигравав Кубок Америки, в 1997 завойовував Кубок конфедерацій, а також бронзову медаль на Олімпіаді в Атланті в 1996. У 2010 був визнаний кращим гравцем Бразилії.