Амір Хан хоче всіх побити і піти на «пенсію» в 28 років

Чемпіон WBA в суперлегкій вазі Амір Хан (25-1, 17 КО) на кілька років вперед планує свою подальшу кар'єру. Його «чотирирічна стратегія» полягає в тому, щоб 23-го липня виграти пояс IBF у Заба Джуди, потім виграти чемпіонські пояси WBC / WBO у Тімоті Бредлі, після цього перейти в напівсередню вагу виграти там всі пояси, розбити Флойда Мейвезера, стати кращим боксером незалежно від вагової категорії і закінчити кар'єру в 28 років. Просто якась нав'язлива ідея про ранню «пенсії» у британських боксерів.
«Я хочу встановити всі можливі рекорди і в хорошому віці, в 28-м років, закінчити кар'єру. Я став чемпіоном WBA в 22 роки, тепер виграю титул чемпіона IBF, після цього поясу WBC і WBO теж будуть моїми. Потім я перейду на категорію вище і виграю там всі чемпіонські титули. Поб'ю Флойда Мейвезера і стану кращим боксером рейтингу фунт-для-фунта. Я впевнений, що все це я зможу зробити до 28-ми років »- сказав Амір.
Від себе хотілося б додати, що в українців є дуже хороша приказка - «Дурень думкою багатіє».