Перегляд одного допису
Старий 22.07.2011, 22:38   #272
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Карпати хочуть стрибнути вище голови - Віценець

Хавбек «Шахтаря» поділився власними думками щодо майбутньої та минулої ігор своєї команди.

– Віталій, учорашній матчі з «Фенербахче», незважаючи на те, що сталося в середині другого тайму, виявився корисним?
– Для мене так, отримав ігрову практику на такому рівні, це досвід.

– Як тобі гралося при такій атмосфері?
– У Туреччині фантастичні вболівальники! Коли ми вийшли перед матчем на середину поля, вони нас спочатку як гостей обсвистали, показавши, що вболіватимуть за свою команду, а потім одразу ж нас підтримали.

– Подякували вам за приїзд?
– Так! Ніхто не ображений, у них там своя політика, але, в принципі, зрозуміти їх можна.

– У неділю на вас чекає вже матч із «Карпатами». Вирізняєте їх із числа інших команд?
– «Карпати» зараз дуже гідна команда з хорошим тренером, який створив відмінний колектив. Ми поступилися їм в останніх двох іграх – і в чемпіонаті, і в товариській грі на зборах.

– Особисто для тебе в цій команді є щось особливе?
– Там такий характер! У них постійне бажання стрибнути вище даху!

– Особливе налаштування в «Шахтаря» на цю команду є?
– Так, адже, як я вже сказав, ми програли їм дві гри.

– А за матчами інших команд слідкуєш?
– Звичайно, постійно. Більше слідкую за лідерами – «Динамо», «Дніпром», «Металістом», ну й за «Іллічівцем» із «Зорею», звісно. Якщо є вільний час, дивлюся чемпіонат України, спостерігаю за тим, хто як виглядає, адже через тур-два з усіма доведеться зустрічатися.

– А зі своїм товаришем по молодіжній збірній Олегом Голодюком перед матчем не спілкувались телефоном?
– З Олегом ми спілкуємося у збірній, це дуже хороша людина в побуті й на полі, але клубні справи майже не обговорюємо.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням