Перегляд одного допису
Старий 24.07.2011, 09:49   #303
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Кононов: "Сподіваюся, зможемо протистояти Шахтарю"

Головний тренер львівських Карпат Олег Кононов розповів про підготовку своєї команди до нового сезону в цілому і до матчу з Шахтарів зокрема.
"У минулому сезоні всі трансфери були здійснені до заключного тренувального збору, і потім був час награти новачків. У цей же літнє міжсезоння все вийшло не так, як хотілося б. З різних причин в останній момент до нас приєдналися нападники Херман Пачеко і Андрій Воронков, а вже після першого туру ми дозаявила іспанського атакуючого півзахисника Маркеса Крістобаля. Нарешті вже можемо розраховувати і на Артема Федецького ", - говорить наставник львівського клубу в інтерв'ю офіційному сайту УЄФА.

"Не потрібно панікувати. У двох стартових поєдинках ми володіли ігровою перевагою, створили достатню кількість гольових моментів, але реалізувати їх не зуміли. Те, що у нас виникли проблеми з реалізацією, пояснюю тим, що через відсутність нападників таранного типу Сергія Кузнецова та Батісти ми змушені змінювати модель гри в атаці. Крім того, у наших нових форвардів не було часу зігратися з партнерами. підводило Пачеко і Воронкова і надмірне хвилювання ".

"Я завжди дотримувався точки зору, що перед командою треба ставити максимальні цілі, і поєдинок проти Гірників не є винятком. Сподіваюся, ми зможемо гідно протистояти чинному чемпіону країни. Головне - продемонструвати свою гру і відповідально поставитися до створених моментів, адже проти такого опонента їх буде небагато. Мені сподобалося, як влився в колектив Пачеко. Цей талановитий 20-річний вихованець мадридського Атлетіко, який вже встиг пограти в Прімері. Його націленість на ворота зрештою повинна втілитися в голи. Чому б і не Шахтарю? "