Маркевич і Альтман назвали нічийний результат поєдинку "Таврія" - "Металіст" закономірним.
Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич назвав нульову нічию а матчі із сімферопольською "Таврією" закономірним результатом.
"Я вважаю, що нічийний результат справедливий, команди повністю віддали себе грі, хоча, можливо, не завжди все виходило, але бойовий настрій був у обох суперників", - зазначив наставник харків'ян.
На його думку, в першому таймі домінувала "Таврія", а в другому його підопічним все ж вдалося перехопити ініціативу.
"Гра була бойова, правда, боротьби було більше, ніж футболу. Ми невиправдано багато м'ячів втрачали, особливо в першому таймі, що називається на рівному місці. У нас такого ще не було. І, звичайно, десь віддали ініціативу. У першому таймі "Таврія" виглядала краще за нас, могла і забити. У другому таймі ми трохи внесли корективи, і друга половина тайму пройшла під диктовку нашої команди... Рахунок 0-0 закономірний, ми могли виграти, а могли і програти ", - сказав Маркевич.
З його думкою щодо справедливості результату поєдинку погодився наставник сімферопольців Семен Альтман. Також головного тренера "Таврії" порадувала гра його підопічних.
"Я думаю, що ми сьогодні провели хорошу гру проти хорошого суперника. Старалися ні в чому не поступатися, у деяких моментах, можливо, і перевершували, а в деяких суперник володів ініціативою, особливо у контролі м'яча, адже у них дуже надійна середня лінія . Ми готувалися до цього матчу і запропонували свою гру, яку награвали на тренуваннях і домовлялися вести на установці. Те, що не забили м'яч, трохи засмучує, але думаю, що по такій грі нічия - закономірний результат ", - зазначив Альман.
Як писав sport.tochka.net, в матчі третього кола чемпіонату України харківський "Металіст" не зміг переграти сімферопольську "Таврію". Цей поєдинок закінчився нульовою нічиєю.
Нагадаємо, що в інших матчах третього кола Прем'єр-ліги київський "Арсенал" розгромив одеський "Чорноморець" - 0:3.
Криворізький "Кривбас" переграв маріупольський "Іллічівець" - 1:3.
"Динамо" розгромило "Оболонь" у київському дербі - 4:0.
А луганська "Зоря" переграла "Олександрію" з рахунком 2:0 і отримала перші очки в турнірній таблиці.