Перегляд одного допису
Старий 25.07.2011, 19:54   #45
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

Дель Потро: Тепер я по-справжньому повернувся

Хуан Мартін Дель Потро є одному з головних претендентів на перемогу на турнірі Фермери Classic-2011 в Лос-Анджелесі. Після своєї першої тренування на корті Лос-Анджелесі Тенісний центр аргентинець розповів журналістам про своє здоров'я, планах, а також поділився спогадами про перемогу на Відкритому чемпіонаті США.

"Спочатку, коли це тільки початок завдавати мені болю, я думав, що все швидко мине, і тому продовжував грати Але все ставало гірше і гірше Я почав замислюватися, що необхідне хірургічне втручання, і чи буду я грати знову після цього, .. - поділився Хуан спогадами з Los Angeles Times -. Тепер в моїх думках тільки те, що всі медичні показники в нормі, і я знову повинен бути на тому місці в рейтингу, про який мрію ".

"Я сподівався повернутися до двадцятки кращих тенісистів світу цього літа, - сказав Дель Потро і зізнався, що по-справжньому себе колишнього він відчув у четвертому колі Вімблдону, де грав проти Надаля -. Я відчув у той момент, що я по-справжньому повернувся ».

Дель Потро виріс у невеликому містечку Танділ в провінції Буенос-Айрес, що знаходиться на південному сході Аргентини. За останні десять років п'ять гравців з цього міста попадали в Топ-100 рейтингу АТР. Крім самого Хуан Мартіна це були Хуан Монако, Максімо Гонсалес, Дієго Хункейра і Маріано Забалета.

"Не знаю, в чому тут справа, але мені здається, що аргентинці пишаються своїми земляками-тенісистами Думаю, вони все ще святкують мою перемогу на US Open, -. Прокоментував цей факт Дель Потро і додав -. Це було приголомшливо, коли я переміг ! Я дійсно люблю грати в Америці і, думаю, в будь-якому випадку буде здорово в цьому році знову виступити на Відкритому чемпіонаті США ".