Перегляд одного допису
Старий 26.07.2011, 22:04   #343
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Рабинович хоче видовищ і до Європи

Сьогодні відбулася зустріч президента ФК Арсенал (Київ) Вадима Рабинович з тренерським штабом і командою на базі в смт Щасливе.

Вадим Рабинович підтвердив, що прохання тренерського штабу, спрямовані на посилення команди, підтримані керівництвом, трансферні побажання задоволені, і якщо з боку тренерів будуть нові плани щодо посилення команди в різних лініях, над ними теж буде здійснюватися відповідна робота.

Президент клубу знову озвучив завдання, що стоїть перед командою канонірів, розбивши її на дві складові.

"Сьогодні практично всі команди Прем'єр-ліги задекларували свою участь у боротьбі за єврозону. Завдання Арсеналу - не просто декларувати це, а реально здійснити!" - Підкреслив Вадим Рабинович.

"З іншого боку, зусилля Арсеналу треба починати писати нову сторінку своєї історії, а саме - розпочати боротьбу за видовищність футболу, за вболівальника, за те, щоб у Києві команда завойовувала сотні й тисячі нових прихильників і фанів", - спантеличує тренерський штаб президент.

"Я можу вам сказати спасибі за гру з Дніпром, але, на жаль, не можу дякувати за гру з Іллічівцем. У минулому сезоні ми вкрай негативно грали з лідерами чемпіонату. У цьому потрібно виправлятися: особливо значення треба надати ігор з лідерами першості, зокрема , домашнім ігор з Шахтарем і Динамо ", - звернувся Рабинович до футболістів.