Азаренко: «Я б поміняла дещо в минулому, якщо могла
4-а ракетка світу Вікторія Азаренко жалкує про те, що свого часу не вибудувала правильні стосунки з пресою, а також розкриває суть своїх поглядів на життя.
Протягом більшої частини своєї кар'єри білоруська тенісистка вкрай рідко спілкувалася з представниками ЗМІ. Зараз вона пояснює це тим, що її вчасно не навчили тонкощам цього процесу, і вона взагалі не розуміла, навіщо це потрібно. Нагадаємо, що Азаренко в юному віці виїхала до США, де жила і тренувалася без батьків.
«Мені було 15-16 років, я була незалежною дівчинкою, батьки перебували поруч рідко, і я не розуміла, що це важливо (спілкування з пресою), - цитує Азаренко Tennis.com. - Я дуже шкодую про це. Якщо повернути час назад, то я поміняла б деякі моменти, дозволила б людям дізнатися себе краще тоді, а не зараз, що зіграло б мені на руку ».
Азаренко також повідала, що її тренер Скотт Бернс приєднався до робочого табору сербки Ани Іванович з власної ініціативи. «Це було його рішення. Я не збираюся турбуватися. Люди роблять свій вибір у житті, і я вважаю, що речі, які з нами трапляються, трапляються не просто так. Я оптимістка ».
З недавніх пір Азаренко працює разом з фізіотерапевтом Майком Геварою з лос-анджелеської Elite Performance Factory.