Перегляд одного допису
Старий 27.07.2011, 07:32   #345
bilich
Передовик

Вік: 57
Дописи: 539

Типово

Шаронов: "Перший крок ми зробили"

Після перемоги в гостях над київським "Динамо" (2:0) капітан "Рубіна" Роман Шаронов наголосив, що казанці зробили правильні висновки з поразки в столиці Україні в розіграші Ліги чемпіонів-2009/10.

"Перший крок ми зробили. Але нас ще чекає друга гра, до якої треба підійти з усією серйозністю".

"Я думаю, що нам вдалося зробити багато чого з того, що було ним сказано перед зустріччю. Правда, наприкінці першого тайму марно притиснулися до воріт. Через це у" Динамо "було на тому ігровому відрізку перевага. Але другу 45-хвилинку , як мені здається, ми відіграли краще ".

"У перерві виникло відчуття дежа вю, тому що багато в чому повторився сценарій нашого матчу 2009-го року. Як і тоді," Рубін "відкрив рахунок, а" Динамо "перехопило ініціативу, і кінцівка першого тайму далася нам дуже важко. І в перерві я нагадав хлопцям, що два роки тому ми притулилися до воріт - і "Динамо" забило три голи ".

"Футбол - непередбачувана гра. Ми вийшли на поле, щоб показати те, що можемо. І в нас є головнокомандувач, стратег, який визначає тактику на гру, а ми, як солдати, маємо виконувати поставлені ним завдання", - розповів Шаронов.