|
Передовик
Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Владислав ВАЩУК: «У таких іграх на полі потрібно випускати Шеву»
Екс-захисник «Динамо» про матч киян проти «Рубіна»
Екс-Гравець КИЇВСЬКОГО «Динамо» Владислав Ващук в інтерв'ю ексклюзивно сайту «ФУТБОЛ 24» поділівся Враження від Першої гри у 3-му кваліфікаційному раунді Лігі чемпіонів своєї колішньої команди проти казанського «Рубіна» (0:2).
- Учора, дере за все, мені не сподобався результат. Було не зрозуміло, Чому в «Динамо» Було два опорних півзахіснікі й Не було іншого Нападник, - каже Владислав. - Склалося Враження, Що «дінамівці» хотілі грата на контратаках, очікувалі, Що «Рубін» побіжіть уперед. Не знаю ... Я досі засмученій.
- Тобто, Юрій Сьомін зіграв Дуже Обережно?
- Думаю, так, надто Обережно.
- У двох голах винен Бадр Ель Кадурі чи уся лінія оборони?
- Причому тут Тільки Кадурі, винна уся лінія, особливо центральні захисники. Смороду НЕ злагоджено діялі. В цілому, уся оборона зіграла НЕ якісно. «Рубін» мало Що створів Біля воріт Шовковського. Альо якісь незрозумілі голоти, незрозумілій пенальті. Такий одінадцятіметровій не можна ставити.
- Президент «Динамо» Ігор Суркіс після гри заявивши, Що йо Футболісти не показали Бажання битися за результат. Погоджуєтеся з тім, Що «дінамівці» не продемонструвалі характер?
- Ні, не погоджусь. Хлопці старалися. Просто «Динамо» рідко на своєму ПОЛІ почінає гру з 0:1. Тому Зламал уся гра. А хлопці віклаліся на 100 відсотків. В деяки епізодах їм банально не таланів. Якби рахунок на початку БУВ 0:0, гра могла буті іншою. А Стосовно Бажання та характером, боротьба Була Дуже жорсткою, Якість гри «Динамо» Була достатності непоганою. Лише Не було гостроті в окремих діях.
- Перед грою Чимало фахівців говорили про ті, Що індівідуальна майстерність гравців «Динамо» вища, чім у «Рубіна». Сам матч спростував Цю тезу?
- Справа в тому, Що Завжди грає команда, а не індівідуальності. Так, за рівної гри віділяються особістості на ПОЛІ. Альо в Цій сітуації граль уся команда. «Рубін» злагоджено гравер в обороні, при потребі смороду вусі робілі через фол, троха нахабно діялі. Можливе, цього бракувалась нашим гравцям. Альо я вірю в ті, Що 2:0 Це галі не Вирок. Головне, в Казані забиті Перший гол, а там, можливості, и другий заб'ємо.
- Що для цього потрібно - віпустіті двох-трьох нападніків?
- Думаю, буде достатності двох нападніків. У таких іграх потрібно віпускаті Андрія Шевченка. Чому? У нього величезних Досвід, коли Шева на ПОЛІ, Це позначається в кращу сторону на грі Нашої команди.
- ЯКЩО перед грою в Кієві но Була невізначеність у тактіці на гру Курбана Бердієва, то на матч-відповідь можна впевнено Говорити про ті, Що «Рубін» гратіме від оборони?
- Не думаю, Бердієв - хитра людина. ВІН розуміє, Що «Динамо» Може побігті уперед. Казанці ж гратімуть у рідних стінах, при своїх уболівальніках. Смороду можут зіграті Як на контратаках, так и в атакуючій футбол. Схіляюся до думки, Що «Рубін» не відсіджуватіметься в обороні, а зіграє в атакуючій футбол. Казанці пресінгуватімуть на кожному клаптик поля, не даватімуть «Динамо» шансів Створити небезпеку.
- Як взагалі тепер оцініте Шансі обох команд на проходження в Наступний раунд Лігі чемпіонів?
- Не усе вірішено. Шансі 60 на 40 на Користь «Рубіна». Рахунок Тільки 2:0, Якби Було 3:0, то, звісно, питання Було б практично вірішене. Тепер Багато Чого залежатіме від того, чи заб'є «Динамо» швидкий гол. А Раптен в киян в Казані буде таке ж везіння, Як в «Рубіна» у Кієві. «Рубін» ж практично нічого НЕ створів. Перший гол - Це помилка Діакате, Йому м'яч випадково в ногу поцілів, а епізод НЕ передбачав загострення. А епізод Із пенальті ... В Цій сітуації арбітр МІГ прізначіті одінадцятіметровій, а МІГ цього НЕ робіті. У домашніх стінах у такій сітуації не ставитися пенальті. Тож, «Рубін» нічім НЕ віділявся. «Динамо» граль на Перемоги, а казанці абі Тільки НЕ пропустити, граль на нічію. Альо ця тактика при щасливого збігу обставини принесла гостям Перемога.