Перегляд одного допису
Старий 27.07.2011, 19:43   #364
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Кононов: "Муріло принесе нам багато користі"

Коуч Карпат розповів про свій новий підопічному.
"У нас в команді зараз три центральні захисники, тому ми шукали четвертого гравця на цю позицію. У нас було достатньо кандидатур, але ми вибрали Муріло. Він хоч і молодий футболіст, але зіграв багато матчів в чемпіонаті Бразилії, був капітаном, грав за молодіжну команду своєї країни. Нам сподобався його характер, бажання перемагати. Думаю, що цей гравець принесе нам багато користі ", - цитує Олега Кононова офіційний сайт львівського клубу.

"У нього достатньо непогана тактична підготовка. Що стосується якостей, то він добре грає на випередження, має хороший удар головою, забиває голи, підключаючись до розіграшу стандартних положень".

"Його колишня команда грає в три центральні захисники, він діє правіше, тому і вважали його ще і правим захисником. Але ми граємо з двома центральними захисниками".

Існує стереотип, що в бразильські захисники - далеко не самі надійні: "Я не з тих фахівців, які так говорять. Бразильський футбол хороший на всіх позиціях, там досить багато якісних футболістів. Грати в такому клубі, як Палмейрас не так просто, і бути капітаном юнацьких команд теж. Він захисник, але це не означає, що він слабший, ніж бразильські гравці атаки, які грають в інших командах ".

"Коли я з ним говорив, то побачив у ньому багато позитивних якостей. Він хоче спілкуватися, розраховує грати на вищому рівні. А що стосується інших моментів, то ми націлені саме на позитивні якості гравців, тому це теж одна з причин того, що ми вибрали Муріло ".