Перегляд одного допису
Старий 29.07.2011, 08:35   #398
sanela
Moderator

Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
Типово

Микола ПАВЛОВ: «Маємо дякувати Богові, що нам не забили»

«Ворскла» - «Слайго Роверс» - 0:0. Післяматчева прес-конференція

Микола Павлов, головний тренер ФК «Ворскла».

- Хіба я не правий був, коли говорив, що ця команда набагато сильніше тієї, яку ми обіграли? Але, якщо об'єктивно, то в першому таймі у нас була перевага і гольові моменти. Якби забили м'яч, то все могло бути інакше. Такі команди після пропущеного гола грають по-іншому, дають простір. Але, забити не вийшло. А в другому таймі ми повинні дякувати Богові, що вони нам не забили. Було б зовсім тоді погано. У другій половині ми не створили чогось суттєвого в атаці. Пов'язую це з тим, що всього 3 дні тому ми виграли важку психологічну гру у «Металурга». Та зустріч відібрала у футболістів багато сил і вони не виглядали настільки свіжими в другій половині, як це було в перші 45 хвилин.

- Пол Кук сказав, що «Ворскла» залишається фаворитом. А яка ваша думка? І з чим були пов'язані заміни Маркоскі і Безуса?
- Радий, що колега так відгукнувся про гру нашої команди. Заміни пов'язані з тим, що останнім часом ми постійно даємо всім гравцям грати певну кількість часу. Ми думаємо не тільки, про те, що буде післязавтра. Ми думаємо про те, що буде завтра. Ми ж не граємо тільки в Європі. Тому я дав можливість Маркоскі відіграти лише 45 хвилин, для футболістів останнім часом і так є велике навантаження. Якщо ви помітили, то крім захисників ми часто змінюємо в іграх футболістів. Сьогодні також довелося зробити декілька замін. Хоча хід гри в першому таймі не віщував, того, що сталося в другому. Безуса замінив, тому, що в нього вже не було сил. Він у першому таймі один міг вирішувати результат матчу, але не реалізував кілька моментів. Напевно, це його надломило. Нічого, все купується з досвідом.

- Склалося враження у другому таймі, що команді важко грати першим номером, коли суперник щільно обороняється.
- Ну і в першому таймі вони грали від оборони. Просто тоді в нас були ще сили, був рух. Помітили, що дуже втомився Даллку? Його здоров'я не безмежне, так само, як і Курилова, який грає у всіх матчах без замін. Це дуже важко.

- Прокоментуйте ситуацію з голами у наші ворота.
- А хіба були голи? По-моєму ми 0:0 зіграли.

- Але, м'яч все-таки влітав двічі в наші ворота ...
- А ви не бачили, що суддя дав там напад на воротаря?

- Тоді прокоментуйте невпевнені дії Величко.
- Я так не вважаю, це ваша думка. Інша справа, що в другому епізоді він повинен був вибивати м'яч, а не ловити. Але, я не такий фахівець з воротарям, щоб говорити так категорично. Для цього є мої колеги, які проаналізують помилки. І якщо вони там були, і Величко психологічно невпевнений, то гратиме Долганський.