31 липня ЧУ Кривбас 1:0 (1:0) Чорноморець
Голи: 1:0 - Бабатунде (30)
Карпати 0:2 (0:1) Ворскла
Голи: Маркоскі (3), Сачко (60)
Арсенал 1:1 (0:1) Шахтар
Голи: Мазілу (90+4) Фернандіньо (10)
Сьгоднішній день у Чемпіонаті України був досить цікавим.Відбулося три зустрічі я особисто бачив одну і найбільш цікаву гру Арсенал-Шахтар на каналі 2+2.Спочатку активніше почав Шахтар і Фернандіньо забив красень гол пройшовши майже весь захист Арсеналу пробивши у ближній кут від воротаря.Потім на полі було щось неймовірне Арсенал переграва Шахтар майже у всіх компонентах гри про що свідчить статистика матчу по ударах по воротах 17-10 накористь Арсеналу,а по ударах у площину воріт взагалі 12-2.Не знаю коли ще в матчах ЧУ Шахтар був такий жалюгідний. І це був подарунок на день народження іхнього коуча.Проблеми Шахтаря почалися ще в попередній грі з Карпатами в першому таймі тієї гри.Перевага була на боці Карпат,але в другому таймі команда підсіла і Шахтар її подолав.Арсенал навпаки в другому таймі додав.Особливо небезпечні були кутові у його виконанні,і досяг своєї мети не з кутового,а зробив це з гри.Провівши чудову комбінацію і забивши мяч на 94 хвилині.Я згідний з їхнім тренером, що сьогодні Арсенал повинен був перемагати і переграв Шахтар по грі! Ваш Sacha!