Перегляд одного допису
Старий 01.08.2011, 18:05   #336
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Здравниця на вуликах.....

Незабаром медовий спас. І пасічники поспішають забрати з вуликів останній літній мед. А Григорій Антонюк з Троянова, крім інших, суто бджолярських справ, має ще одне незвичайне захоплення – лікування на вуликах. Чоловік радо ділиться своїм досвідом – нехай допомагає! Два будиночки на невеличкій пасиці Григорія Антонюка одразу привертають увагу. Це ніщо інше, як палати для прийняття хворих. Єдине, що лежати потрібно на вуликах. Це і є лікування.

Віліан Давидов, лікується бджолами: "Після цього сеансу виходиш – так бадьоро себе почуваєш. Менший біль вже."

Мед, прополіс, маткове молочко… - все, що є у бджолиної родини, насичує повітря у будиночку. А особливий магнетизм вулика створює таке лікувальне біополе, що проганяє хвороби. Робочий гул сприятливо діє нервову систему. Людина заспокоюється і…зцілюється. Своїм іншим винаходом Григорій Павлович особливо задоволений – вулик під склом.

- Про такий відпочинок у компанії бджіл можна лише мріяти.

Видно все що, зазвичай залишається загадкою для звичайної людини. Заворожений бджолиною метушнею не помічаєш, як спливає час. Вісімдесяти річний пасічник, стверджує, бджоли – безцінний дар природи: вони не лише дають здоров’я, але й вчать: трудитися і жити у злагоді. Тому полежати у будиночках на вуликах приходять і сусіди, і родичі, і просто знайомі – у кого спина болить, кого тиск мучає, а хто просто стомлений. А от пасічник на здоров’я скаржиться.

Григорій Антонюк, пасічник: "Ось навіть буває втомлюся у лісі, то прийду ввечері на вулик, полежу – нібито нічого й не було."

Григорій Павлович не приховує ідея запозичена з якоїсь телевізійної програми, покращена і втілена у життя – на здоров’я добрим людям.

http://youtu.be/5BLRrbNYl_0