Перегляд одного допису
Старий 03.08.2011, 11:35   #492
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Андрій Воронін після Євро має намір дати дорогу молодим.

Нападник московського "Динамо" і збірної України Андрій Воронін заявив, що збирається завершити кар'єру після Євро-2012.

"Я хочу спокійно відіграти чемпіонат Європи в рідних стінах, і на цьому зі збірною, мабуть, розпрощаюсь. У нас багато хороших молодих футболістів, нехай вони доводять", - заявив Воронін.

Форвард випромінює оптимізм з приводу майбутнього збірної і вважає, що їй цілком під силу вийти у фінальну частину ЧС-2014.

"У нас в групі є топова команда - Англія. Правда, ми вже обігрували Англію у відборі, так що з усіма грати можна. Найголовніше потрапити на ЧС, не важливо з якого місця", - упевнений Воронін.

А от Олег Блохін не збирається списувати з рахунків досвідчених футболістів, про що свідчить виклик Максима Калиниченка на товариський матч зі Швецією. Калиниченко вже охарактеризував цей виклик, як "нежданчік" від Блохіна.

"У стилі Калини висловлювання. Олег Володимирович знає його не перший рік, разом проходили відбір, грали на чемпіонаті світу. Просто так викликати не буде Блохін, значить, Максим на 100 відсотків заслужив" - прокоментував рішення Блохіна Воронін.

Нагадаємо, раніше про своє рішення завершити кар'єру після Євро-2012 заявляв Андрій Шевченко.

Обидва футболіста на наступному тижні візьмуть участь у підготовці до товариського матчу зі Швецією, який відбудеться 10 серпня у Харкові.