Перегляд одного допису
Старий 06.08.2011, 11:24   #520
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Кононов: "Нам під силу обіграти ПАОК"

Своєю думкою з приводу жеребкування поділився головний тренер Карпат.
"До жеребкуванні я ставлюся по-філософськи - кого доля вибере, з тим і будемо грати. Адже ми на жереб ніяк вплинути не можемо. Та й потім, на стадії плей-офф апріорі слабких суперників бути не може. Тому зрозуміло, що і ПАОК - суперник серйозний. Досить сказати, що це одна з найсильніших команд чемпіонату Греції, а говорити про силу грецького футболу напевно буде зайвим - про них і так всім все відомо. само як і про грецьких уболівальників, які вміють створити на стадіоні під час матчу своєї команди таку атмосферу, що не кожен суперник буває готовим її витримати ", - цитує Олега Кононова офіційний сайт львівського клубу.

"Втім, у нас вже є певний досвід виступів у подібних умовах. ПАОК - команда, звичайно, сильна, але я переконаний, що Карпатам під силу її обіграти. Думаю, нас чекають непрості, але разом з тим і цікаві поєдинки. Ми вже говорили , що в Лізі Європи перед нами стоїть завдання пройти в груповий турнір. Тому ми дуже ретельно вивчатимемо команду з Салоников і зробимо все, щоб підійти до ігор з греками в найкращій формі ".

"Однак до першого матчу з ПАОКом ще майже два тижні. Часу, звичайно, не так вже й багато, але за цей період часу нас чекають і два поєдинки чемпіонату України, в якому ми стартували не кращим чином. Обидва матчі для нас будуть непростими. Перший з них ми зіграємо вже в неділю в Києві з Динамо. Ми чудово розуміємо, з ким будемо грати. І ніякого страху перед киянами у нас немає і ми вийдемо на поле з думкою про перемогу. Так само, як і через тиждень вдома проти луганської Зорі ".

"Як бачите, ми з однаковою відповідальністю ставимося і до Ліги Європи, і до національного чемпіонату, а незабаром ми стартуємо ще і в Кубку України. Для нас однаково важливі всі три турніри і в кожному з них ми плануємо досягти максимального результату".