Іванович: "Шева мені дуже допоміг - завжди буду йому дякувати"
Захисник Челсі Браніслав Іванович прокоментував перехід Юрія Жиркова в Анжи.
"Почув про цю команду, коли вона тільки вийшла в Прем'єр-лігу. А цієї зими про Анжи стали багато писати: що хочуть побудувати сильну команду, будуть купувати багато гравців світового рівня", - згадує Іванович в інтерв'ю Советскому спорту.
"А коли в Анжи перейшов Роберто Карлос, це тільки підтвердило серйозність намірів клубу з Махачкали".
"Справа в тому, що Юра давно хотів повернутися на Батьківщину. Він просто не звик до життя в Англії, в Лондоні. Була пропозиція не тільки Анжи, а й інших клубів. Тобто він сам хотів поїхати. Що я можу сказати? Бажаю удачі і сподіваюся, що він буде успішно грати у своїй новій команді ".
"Мені Шева дуже допоміг в мій ранній період в Челсі. Я завжди буду це пам'ятати і завжди буду йому дякувати".
"У Юри було багато травм, це, звичайно, заважало. У минулому сезоні був момент, коли Юра провів шість-сім матчів поспіль, показав, що у порядку, що вміє грати, закріпився у складі. Але потім отримав травму коліна, знову вибув ... Цього року теж почав добре, предсезонка пройшла відмінно, впевнений, він би виходив на поле частіше, ніж у минулому сезоні ".
"У мене травма. Потягнув м'яз в останньому нашому матчі в азіатському турне, з Астон Віллою. Треба відновитися, хочу повноцінно тренуватися перед першою грою чемпіонату, сподіваюся вийти на поле. Шкода, звичайно, що все це трапилося перед зустріччю збірної, тим більше летимо в Росію. Хотілося зіграти, що говорити ... Загалом, команда летить до Москви, а я - до Лондона ".