Хемілтон не потрібен Феррарі, а Масса?
Італійській команді потрібен досвідчений водій з ім'ям в парі з талановитим дебютантом.
Партнером Фернандо Алонсо в Феррарі навряд чи буде британець Льюїс Хемілтон. Стефано Доменікалі, керівник команди, вважає його запрошення недоцільним.
"Не думаю, що питання про його перехід буде коли-небудь піднято Для Феррарі правильним є поєднання досвідченого водія з талановитим початківцям партнером.", - Відзначив Доменікалі.
Таким чином, під питанням залишилося майбутнє Маси в Феррарі, адже 30-річний пілот ніяк не тягне на роль юніора. Правда, офіційні особи вже виступили із заявами, що Масса все ж таки залишиться в Скудерії на наступний рік. А потім вже спливають імена Серхіо Переса і Жюля Бьянкі, що виступає в серії GP2.
А воістину олімпійський спокій у цій ситуації зберігає той, чиє місце сумніву не піддається. "Я щасливий, що Феліпе - мій товариш в команді, але і приїзд кого-небудь іншого також не стане проблемою", - заявив Алонсо.
Нагадаємо, що Алонсо перебуває на четвертому місці в загальному заліку, а його Феррарі - треті в Кубку конструкторів.