Ідейє: "Шевченко для мене, немов батько"
Андрій Шевченко для Брауна Ідейє, немов батько, адже він, коли був маленьким, дивився ігри Андрія.
Про це після поєдинку з "Арсеналом" заявив сам нігерійський нападник "Динамо", пише прес-служба клубу.
"Насправді, ми потрапили у "пробку". Це вперше у моїй кар’єрі, коли команда запізнюється на гру. Я хотів якомога швидше дістатися стадіону, оскільки не хотів розслаблятися. Збирався виплеснути всю енергію на футбольному полі", - сказав він.
За словами Ідейє, Дениса Гармаша вилучили з поля за неприємні слова на адресу арбітра.
"Я був далеко від цього епізоду, вважаю, він сказав арбітру щось погане. Я запитав: "Навіщо ти це зробив?", але у запалі емоцій він і мені відповів щось неприємне", - сказав форвард.
"Шевченко для мене, немов батько. Коли я був маленьким, дивився його ігри. Для мене велика честь грати разом із ним в одній команді. Я дуже його поважаю та вважаю, що Андрій є хорошим прикладом для інших. У нього виняткове почуття гри", - підсумував Ідейє.
Форвард “Еркулеса” Нельсон Вальдес знехтував “Дніпром”, віддавши перевагу клубові з Казані.
Офіційний сайт іспанської команди повідомляє, що їм вдалося досягти домовленості з “Рубіном” щодо трансферу цього 27-річного форварда, і невдовзі всі деталі угоди, розрахованої на три роки, будуть відрегульовані. Тож “Дніпро” залишився біля розбитого корита. Аргументам дніпропетровців таки забракло переконливості.
Нельсон Вальдес, на рахунку якого 12 м'ячів за збірну Парагваю, провів в “Еркулесі” один сезон, зумівши двічі забити у ворота “Барселони”. Раніше він грав за дортмундську “Борусію”, “Вердер” і парагвайський “Тембетарі”.
Тренування "Реала" перед Суперкубком відвідали 57 тисяч уболівальників
Тренування "Реала" напередодні першого матчу за Суперкубок Іспанії проти "Барселони" відвідали 57 тисяч осіб.
У занятті взяли участь 20 футболістів, повідомляє офіційний сайт клубу.
Перша гра за Суперкубок відбудеться у неділю, 14 серпня, у Мадриді о 23:00.

Востаннє редагував savsav: 14.08.2011 о 19:13.
Причина: оверпостінг
|