"Гірники" знялися в кліпі на пісню "Шахтар".
Футболісти донецького "Шахтаря" і головний тренер команди Мірча Луческу подалися в шоу-бізнес. Щоправда, не на довго, а лише на два дні. Саме стільки тривали зйомки кліпу Гайтани на пісню "Шахтар", головними дійовими особами якого і стали "гірники".
Зйомки проходили на "Донбас-Арені". І за сценарієм гравці "Шахтаря" повинні були співати і веселиться під час футбольного матчу.
А Мірчі Луческу дісталася, мабуть, найцікавіша роль. На чисто російською мовою він закликав своїх гравців не забувати, що в першу чергу вони футболісти: пісні-піснями, а тренування передусім. І, за сценарієм, звернув всю їх пісенну вечірку.
"Гірникам" зйомки в музичному кліпі припали до душі.
"Це робота, і кожен тут займається своєю справою. Тут, напевно, ми схожі з артистами в плані виконання своєї роботи. Кожен викладається повністю заради своїх уболівальників, глядачів, намагається заслужити їхню увагу, щоб бути ще більш відомим...
Мені дуже цікавий сам процес зйомки, цікаво, як виглядає шоу-бізнес зсередини ", - сказав Олексій Гай, який на зйомках кліпу, як повідомляє прес-служба" Шахтаря", відкрив у собі співочий талант.
Капітан "Шахтаря" Даріо Срна також зазначив, що відчував себе комфортно на знімальному майданчику.
" Якби я сам знімався, то мені було б некомфортно, а так у нас була чудова компанія - чотири друга, які весь час жартували, хороша Гайтана та інші дівчата теж. Взагалі, всі люди, які працювали над цим кліпом, дуже приємні. З нетерпінням чекаємо презентації ролика ", - сказав він.
Сама ж Гайтана зазначила позафутбольні таланти футболістів "Шахтаря". Особливо її вразив Срна.
"Найвеселіше завжди танцює Даріо Срна, він найактивніший, тому найбільше мені імпонує", - сказала співачка.