Перегляд одного допису
Старий 17.08.2011, 17:37   #10
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Викрадачі батька гравця Челсі вийшли на зв’язок

Сім'я нігерійського футболіста "Челсі" Джона Обі Мікела вийшла на контакт з викрадачами батька футболіста.

Злочинці зробили два дзвінки родичам Обі Мікела-старшого. У процесі першого з них було підтверджено, що батько гравця живий і з ним все в порядку. Але водночас стало відомо, що його вивезли з міста Іос в Лагос.

"Невідомі люди зателефонували моїй мамі, сказавши, що її чоловік перебуває в заручниках. Вона, вся в сльозах, попросила відпустити його. Злочинці сказали їй знайти гроші, правда, відмовившись сказати, скільки їм потрібно. Але ми почули голос нашого батька. Принаймні, тепер всі знають, що він живий. Ми трохи заспокоїлися, але продовжуємо просити викрадачів відпустити його ".

Другий дзвінок був зроблений через кілька годин. За словами ще одного брата Джона, Тоні Обі, злочинці пояснили, де є машина, на якій був вивезений заручник. "Вона була знайдена, але я не хочу зараз говорити про місце, де її знайшли".

Сам гравець вже закликав своїх співвітчизників допомогти знайти його батька, який не повернувся з роботи в кінці минулого тижня. Незважаючи на трагедію, гравець провів всі 90 хвилин у першому матчі своєї команди в чемпіонаті Англії зі "Стоук Сіті" (0:0).

Партнери по команді висловили Обі Мікелу повну підтримку, а він не поїхав до Нігерії і готовий зіграти в матчі другого туру з "Вест Бромвічем".
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням