Перегляд одного допису
Старий 18.08.2011, 09:37   #693
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Під час сутички футболістів "Барселони" і "Реал" відзначився наставник "королівського клубу"

Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью взяв участь у бійці на останніх хвилинах матчу за Суперкубок Іспанії з "Барселоною".

Гравець мадридців Марсело пішов в небезпечний підкат проти футболіста "Басрелони", після чого на поле зав'язалася бійка.

Поки гравці штовхалися один з одним, наставник "Реала" підійшов до Тіто Віланове, помічнику головного тренера "Барселони", і ткнув йому пальцем в око. Як це було, дивіться на нашому відео.

Після матчу Моурінью заявив, що Марсело зіграв чудово, а рішення судді - це його право. "Ми грали, як нормальні люди, а не падали на землю при щонайменшому дотику. Я тицьнув в око Віланові? А хто це? Я не знаю цієї людини", - повідомив португалець після матчу.

Захисник "Барселони" Жерар Піке вважає, що Моурінью своїм вчинком "руйнує іспанський футбол", а тренер каталонського клубу Хосеп Гвардія заявив, що "Муорінью необхідно зупинити, інакше це все погано скінчиться".

Матч між "Барселоною" і "Реалом" завершився перемогою каталонського клубу з рахунком 3:2. У першому поєдинку в Мадриді була зафіксована нічия - 2:2, тому Суперкубок Іспанії дістався каталонцям.