"Металіст" не буде змінювати тактику на гру Ліги Європи.
Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич перед грою Ліги Європи з французьким "Сошо" відзначив силу суперника, але пообіцяв не змінювати тактику своєї команди.
"Попалася нам одна з кращих команд Франції - чемпіонат серйозний. Я досить-таки уважно стежив за французьким турніром в минулому році, а коли ми дізналися, що нам попався "Сошо", я і мої помічники детально розбирали ті дві гри - так що вже маємо уявлення про команду.
Французи грають в комбінаційному стилі, віддають перевагу атакуючому футболу, є хороші футболісти, гравці збірної Франції (той же Мартен, Будебуз), але тим цікавіше нам буде грати з ними.
Ми, в свою чергу, завжди віддаєм перевагу атакуючим діям, що нам іноді заважає - пропускаємо з нічого. Але тактику міняти не збираємося, будемо намагатися грати в атаці, наскільки нам це дозволить робити суперник. "Сошо" - теж атакуюча команда, так що, я думаю, завтра буде хороша гра", відзначив Маркевич.
Також Мирон Богданович розповів, що крім Дишленковича команді не допоможе Березовчук і, можливо, Пшеничних. Склад на гру з "Сошо" наставник вже визначив, але забігати вперед з його оголошенням не став.
Нагадаємо, гра між "Металістом" і "Сошо" відбудеться в четвер. Початок о 21:30. Судити зустріч буде швед Стефан Йоханнессон.