«Росія-2»: ведемо переговори по трансляціям НХЛ
Заступник головного редактора ВГТРК і головний редактор ТК «Росія-2» Дмитро Медников прокоментував інформацію про те, що федеральний телеканал з нового сезону може почати показувати матчі НХЛ.
«Ми постійно перебуваємо в стадії переговорів, і не тільки по НХЛ, - повідомив Медников« Советскому спорту ». - Ми проявляємо інтерес до такого широкого спектру прав, що сміливо можна повідомити взагалі про будь-якому вигляді спорту. І я готовий це офіційно підтвердити. Нам цікаво все - може бути, крім тарганів. У нас проста позиція. Ми вважаємо, що ексклюзив на спортивні події - штука зайва. А навіщо він потрібен? Ми завжди готові показувати якісь речі паралельно з колегами. Все може бути. Хоча це поки рано обговорювати - у нас ще немає прав. І скажіть мені, коли показують НХЛ? Зазвичай в три години ночі по Москві? Так, грубо кажучи, з першої години ночі до шостої ранку. Який це конкурент КХЛ? Я вас благаю! На жаль, в силу способу життя істотна частина аудиторії в Росії ніколи не буде дивитися НХЛ. Вночі неможливо набрати ту кількість глядачів, яке буде навіть близько відповідати денний і вже тим більше вечірньої аудиторії. Все, що у нас починається після 8 ранку, - це одне. Все, що в інтервалі від двох до шести годин ночі, - зовсім інше ... Це повне затишшя. 99 відсотків людей сплять. Знаєте, ми вивчимо це питання. За НХЛ може бути безліч варіантів. А може не бути взагалі. Я підтверджую, що переговори ми ведемо. Намагаємося виявити цікавість. Правда, грішним ділом, ще не дійшли до обговорення ціни з компанією-посередником. Але це тільки початок ».